Çorlu Rotary'den eğitime destek


Çorlu Rotary Kulübü eğitime destek kampanyası kapsamında Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi'ne 1200 adet kitap yardımında bulundu.
Çorlu Rotary Kulübü Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi'ne yaklaşık 1200 adet mühendislik eğitimi ile ilgili yardımcı kitap yardımı yaptı. Çorlu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. Ayhan Civan yapılan kitap yardımıyla ilgili, "Rotary Kulübü olarak eğitimin her bölümüne, her anlamda destek veriyoruz. Ülkemizde, eğitime kesinlikle her kurumun destek ve yardımda bulunması gerekiyor. Toplumun gelişmesi için eğitim, eğitimin olabilmesi için de maddi manevi yardım şart. Bizler, elimizdeki imkanlar dahilinde okullara, üniversitelere genel olarak eğitimin her alanına desteğimizi yapıyoruz. Çorlu Mühendislik Fakültesi'ne ise, Amerika'dan getirttiğimiz 45 koli yaklaşık 1200 adet kitap yardımı yaptık. Bu kitapların içeriği mühendislik eğitimi ile ilgili yayınlardan oluşmaktadır" dedi.
Yapılan kitap yardımından dolayı memnuniyetini dile getiren Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuzhan Çiçekoğlu ise, yapılan yardımdan dolayı çok memnun olduklarını ve öğrencilerinin bu yayınlardan istifade ederek eğitimlerinde kendilerine yararlı olacağını söyledi.
İHA

0 yorum: