Çocuklara, hastalara Vali şefkati


Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan önderliğindeki protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle hastane ve çocuk yuvalarını ziyaret ederek hediye dağıttı.
Vali Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı İsmail Gümüştekin ve eşi Melek Gümüştekin, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Jandarma Komutanı Ali İnlek, İl Emniyet Müdürü Cemil Demir ve Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'den oluşan protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Tekirdağ Devlet Hastanesi 2. kısmına giden protokol üyeleri ve eşleri, hastane personeliyle bayramlaşarak hastalarla sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi. Vali Doğan ve eşi, hastalarla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.
Daha sonra Polisevi'ne geçerek halkın ve emniyet mensuplarının bayramını kutlayan Vali Doğan ve beraberindekiler, İl Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret ederek askerle bayramlaştı. Vali Doğan, bayramda da ailelerinden uzakta olan askerlere, "Devlet olarak biz de bir aileyiz. Devlet, anne ve babalarından uzakta olan Mehmetçiğin de anası ve babasıdır" dedi.
Doğan ve beraberindekiler, daha sonra Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde mahkumlarla bayramlaştı. Cezaevinde hükümlü sayısının azaldığını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Silivri'ye nakil edilen hükümlülerle birlikte cezaevinde bir rahatlama yaşandığını söyledi. Vali Doğan ve diğer protokol üyeleri, mahkumlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.
Zübeyde Hanım Huzurevi'ndeki yaşlıları ve çocukları da unutmayan protokol üyeleri, Devlet Hastanesi 1. Kısım ile Erkek Yetiştirme Yurdu'nu da ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Doğan, onların isteklerini dinledi. Yemek listesine bağımlı kalınmamasını isteyen Doğan, çocukların isteklerinin makul ölçülerde karşılanması talimatını verdi.
İHA

0 yorum: