Alkollü sürücü kaçtı, polis kovaladı


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, alkollü sürücü 4 araca çarptıktan sonra kaçmak isterken, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş tarafından uzun süren bir kovalamaca sonunda yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Çorlu'da gece geç saatlerde Bağlarbaşı kavşağında kaza yapmış aracı kontrol etmek istediği sırada aracın yanında bulunan şahısların kaçmaya başlamasıyla Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile şahıslar arasında kovalamaca yaşandı.
Olay yerinden tesadüfen geçtiği esnada kaza yapmış aracı görerek durumundan şüphelendiği şahısları incelemek için duran Emniyet Müdürü Ayhan Taş, yaşanan kovalamaca sonrası şahıslardan birini ara sokakta yakaladı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ekibin, abluka altına aldığı ara sokaklarda kaçan iki kişi daha yakalandı.
Konuyla ilgili olarak inceleme başlatan polis ekipleri olay yerinden kaçan şahısların Nusratiye Mahallesi Cengizhan Caddesi üzerinde park halindeki 4 araca daha çarparak kaçtıklarını tespit etti. Polis ekipleri tarafından evlerinden uykudan uyandırılan araç sahipleri park halindeki araçlarının halini görünce şok geçirdi. Evlerinin önünde park halinde olan araçlarına çarpıldığını polis ekiplerinden öğrenen araç sahipleri, şaşkınlık yaşadı. Alkollü sürücünün çarptığı 4 araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, çarpmanın etkisiyle iki aracında bir mağazanın içine girdiği tespit edildi.
4 araca çarparak kaçan ve Bağlarbaşı kavşağındaki bariyerlere vurduktan sonra olay yerinden kaçmaya Ü. Z. Ş.'nin 115 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Ü. Z. Ş.(25), Ş. E.(19) ve E. K. (18) Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
İHA

0 yorum: