Mehteranlı üst geçit açılışı


Tekirdağ'da Belediye Başkanlığı tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yaptırılan üst geçit Mehteran takımının gösterileri ile hizmete açıldı.
Belediye Başkanı Ahmet Aygün, üst geçidin Karadeniz Mahallesi'ne bayram hediyesi olduğunu söyledi. Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nın Karadeniz Mahallesi'ne yaptığı üst geçit için tören düzenlendi.
Karadeniz Mahalle Muhtarlığı önündeki törene Tekirdağ Vali Vekili Erdoğan Özdemir, Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Tekirdağ Emniyet Müdürü Cemil Demir, muhtar Hasan İncehasan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Üst geçit açılı öncesinde Tekirdağ Belediye Başkanlığı Mehteran Takımı da vatandaşlara mini konser verdi.
Tüm mahallelerde hizmetlerin devam ettiğini ifade eden belediye başkanı Ahmet Aygün, "Karadeniz Mahalle muhtarımız Hasan İncehasan, her makama geldiğinde üst geçidin çok faydalı olacağını söylemişti. Belediye olarak tüm mahallelerimize yaptığımız hizmetleri Karadeniz mahallesine de yapıyoruz. Muhtarımızın istediği ile kendi atölyelerimizde ürettiğimiz üst geçidi yaptık. Burada herhangi bir can kaybına yol açamaması için kısa sürede üst geçidimizi tamamladık. AK Parti olarak Tekirdağ'da kimsenin hayal edemediği yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Tekirdağ halkının bu yatırımlara karşılık gereken desteği vereceğine inancımız tamdır. Durmak yok hizmete devam edeceğiz. Üst geçit Karadeniz mahallesine bayram hediyesi olsun" şeklinde konuştu.
Protokol üyeleri Mehter Marşları eşliğinde merdivenlerindeki kurdeleyi keserek üst geçidin açılışını yaptı. Üst geçidin kendi atölyelerinde yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Aygün ve diğer protokol üyeleri marşlar eşliğinde üst geçitten karşıya geçti. Daha sonra törene katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.
iha

0 yorum: