Tekirdağ'da adaylar netleşiyor



Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Tekirdağ Belediye Başkanı Adalığına Eyüp Kaynar'ın uygun görüldüğünü ifade ederek, "Tekirdağ'da saadet vakti gelmiştir" dedi.
Yerel seçimlere kısa bir süre kala Tekirdağ'da adaylar netleşmeye başladı. İlk olarak Saadet Partisi bir basın toplantısı düzenleyerek Tekirdağ Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı.
Rodosto Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ'ın hak ettiği gibi yönetilemediğini ifade ederek 'Tekirdağ'da Saadet Vakti geldi' sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.
Aday adayı sürecinde 3 farklı aday olduğunu hatırlatan İl Başkanı Akçay, parti içinde oluşturulan aday tespit komisyonu ve Saadet Partisi Genel Merkezi'nin Eyüp Kaynar'ı uygun gördüğünü açıkladı. İl Başkanı Akçay, "Biz Saadet Partisi olarak bize düşeni yapıyoruz ve Tekirdağ'ın hak ettiği, işin ehli adaylarımızı hemşehrilermizin takdirine sunuyoruz. Bir beş yıl daha kaybetmek, keşke dememek, dövünmek istenmiyorsa işi ehline vermek zorundadır. Tekirdağ'ın hizmetine talip aday adaylarımızdan herkesin yakından tanıdığı ve sevdiği Eyüp Kaynar Belediye Başkan Adaylığına uygun görüşmüştür. Diğer Aday adaylarımızdan Mimar Hamdi Balatan, Belediye Meclis üyeliği birinci sıra adayı, İsmail Karaavcı da İl Genel Meclisi birinci sıra adayı olarak uygun görüşmüştür. İnşallah 30 Mart sabahı Türkiye ve Tekirdağ Saadetle uyanacak. Tekirdağ için Saadet Vakti gelmiştir" şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaynar ise Tekirdağ sahil kenti şirin bir kent olmasına rağmen köy görüntüsü içerisinde olduğunu söyledi. Kaynar, "Nüfusunun yüzde 83'ü şehirde yaşamasına rağmen maalesef kasaba görüntüsünden kurtulamamıştır. Yaşadığımız modern çağın kendi kltürümüzle harmanlandığı yaşanabilir Tekirdağ'da yaşamak istiyorsak, halkımızın yüreğinde bu arzuyu taşıyorsa diyorum ki 'Birlikten Saadet Doğar'" şeklinde konuştu.
İHA

0 yorum: