OSB Müdürü belediye başkan adayı


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (Çerkezköy OSB) Müdürü Mehmet Özdoğan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısı ile resmen aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Özdoğan, 17 yıldır çalıştığı Çerkezköy OSB`de 10 yıldan bu yana bölge müdürü olarak görev yaptığını söyledi.
"Bu göreve gelirken ve bu görevde yaptığım çalışmalarda GAP projesinde edindiğim bilgi ve tecrübelerin büyük katkısı olmuştur diyen" Özdoğan sözlerine şöyle devam etti:
"OSB`lerden ve OSB`lerin neler yaptıklarından bahsedecek olursak, bilhassa 2000 yılında yürürlüğe giren OSB yasasından itibaren OSB`ler, kendi sınırları içerisinde modern belediyecilik yapmaktadırlar. OSB'lerde bizler, katılımcılarımıza imar uygulamaları ve genel alt yapı hizmetleri veriyoruz. Nedir bunlar? İnşaat ruhsatı, iskan, atık su ve yağmur suyu hatları, yollar, sosyal etkinlikler, çalışma ruhsatları, atık su artıma, su temini, katı atık gibi uygulamalar dışında doğalgaz ve elektrik dağıtımı, telekomünikasyon gibi hizmetlerde verilmekte, katılımcı tek noktada tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Bundan dolayı OSB`lere modern belediyeler diyorum. Belediyeciliğe ve hizmete yakın birisiyim. Neden yakın olduğumun bir diğer unsuru ise teknik kökenli birisi olmam ve icraatın içinden gelmemdir. Partimizden aday adayı olma kararımdaki en büyük etken, Sayın Başbakanımızın söylediği 'durmak yok yola devam' ve gerçek hizmetin yerelde yapılması gerektiği sözleridir."
Mehmet Özdoğan, "Çorlumuz'un gerçekten modern bir şehir haline sizlerin, herkesin yardımı ile gelebileceğinin bilincindeyim. Yönetim anlayışım şeffaf ve katılımcı, sivil toplum örgütleri, sanayiciler, toplumun tüm kesimleri ile birlikte uzlaşma sağlayarak hedefe ulaşılmasıdır. Önemli olan Çorlumuz'un bu şekilde maddi, manevi iç dinamiklerini harekete geçirmektir. Dürüst, demokratik, katılımcı bir yönetim anlayışı sergilediğimizde Çorlu'nun çehresinin nasıl değiştiğini hep beraber göreceğiz. En büyük uğraşımız Çorlu'nun gerçek imkanlarını kişilerin bireysel çıkarları için değil, Çorlu halkı için kullanmak olacaktır. Laf değil, bu millete karşı icraat yapmak gerekir. İnşallah hep beraber nasıl icraat yaptığımızı göreceğiz" diye konuştu. AK Parti Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Özdoğan, "Yaklaşık 17 yıldır yaşadığım ve artık kendi memleketim olan Çorlu'nun geleceği için Çorlu'ya her haliyle, sosyal, kültürel, alt yapısı ve benzeri ile modern bir şehir görüntüsü kazandırmak için Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurumu huzurlarınızda yapıyorum. Başvurumun, milletimize, Çorlumuz'a, partimize hayırlı olmasını diliyor, tüm katılanlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
İHA

0 yorum: